Wie is Maren?

Toegepast psycholoog, energetisch coach, HypnoBirthing practitioner

Mijn visie & missie

'De beste start begint in de baarmoeder'

Mijn missie is een verandering in bewustzijn brengen ten aanzien van zwangerschap en geboorte. Zwangerschap en geboorte zijn volkomen natuurlijk en vanuit een breder perspectief bezien bieden deze ervaringen kansen voor transformatie, (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Ik lever hiermee een bijdrage aan het veranderen van onze kijk op zwangerschap en geboorte voor zowel aanstaande ouders als zorgverleners zoals verloskundigen, gynaecologen, artsen en kraamverzorgenden.

Tevens lever ik een bijdrage aan de kwaliteit van zwangerschap en geboorte via empowerment, kennisoverdracht en transformatie. Zodat alle baby's op een natuurlijke, ontspannen en kalme manier geboren worden. In liefde en veiligheid met respect voor moeder en baby. 

Als wij als collectief, op een bewuste manier omgaan met zwangerschap en geboorte zal dit de ontwikkeling van de nieuwe generatie veranderen. Mensen die in de baarmoeder een imprint hebben meegekregen van ontspanning, liefde en veiligheid zijn in staat daadwerkelijk vernieuwing te brengen.

Ik zie dit als onderdeel van onze evolutie als mensheid.

 

Maren