Praktische handvatten en diepe ontspanning bij zwanger zijn

Diverse artikelen

Onrustige baby heeft invloed op het hele gezin

Maren 5 november 2019 Pasgeborenmamaonrustrefluxafstemming

 

Het kan een ontzettende uitdaging zijn als je pasgeboren baby zich niet lekker lijkt te voelen, veel huilt of prikkelbaar is. Het heeft een ontzettende invloed op het hele gezin.

Steeds meer mama's weten mij te vinden die last hebben van spanningsklachten vaak ook met baby's die last hebben van onrust, reflux klachten en huilen.

Baby's hebben nog geen 'ik' besef en hun energieveld is nauw verbonden met die van de ouders. Er is in de beleving dus geen verschil tussen wat de moeder voelt en de baby, het wordt allemaal ervaren als één.

Baby's reageren dus vaak op de soms (onbewuste) spanning, emoties en opgeslagen trauma in het veld van de moeder. Dit kan soms voor verwarring zorgen en ook schuldgevoel, dat hoeft natuurlijk niet.

Het is echter wel een mooie kans om onverwerkte dingen op te ruimen en eens goed te gaan onderzoeken wat nou jouw overtuigingen als vrouw zijn over het moederschap, jezelf en de wereld om je heen.

Door meer bewustzijn te krijgen op deze overtuigingen leer jij beter aan te voelen waar je nog vanuit oude (op angst gebaseerde) patronen handelt. Door via een geleide ontspanning contact te maken met je onderbewuste ben je in staat om het oude op te ruimen en plek te maken voor jouw natuurlijke staat van zijn die moeiteloos ontspannen en vreugdevol is.

In samenwerking met deze vaak hoog bewuste zielen die wij hebben uitgenodigd in de vorm van dat mooie en lieve babytje leren wij meer over onszelf. We kunnen groeien en we doen dit in samenwerking met elkaar. Het uitgangspunt is dat alles ontstaat in je leven om je dichter bij jezelf te brengen.

Het is allemaal een co-creatie, we helpen elkaar allemaal om te groeien en meer onszelf te gaan belichamen.

Kinderen fungeren als een zeer heldere, zuivere en ook zeker confronterende spiegel op dit vlak.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen tijdens het ouderschap of ben je benieuwd wat jouw kindje jouw wil leren over jezelf?

Is je baby onrustig of is de geboorte moeizaam of heel snel verlopen?

Ik kan ook een afstemming doen voor je baby op afstand. Je kunt dan vragen stellen vooraf en je stuurt mij een foto. Zo kun je meer inzicht krijgen in wat er speelt en ontvang je heldere en praktische tips om met bepaalde zaken om te gaan zodat er meer rust, ontspanning en vreugde ervaren kan worden in jullie gezin.

Van harte welkom!

Liefs,

  Maren

 

Onrustige baby heeft invloed op het hele gezin

Deel dit artikel

Facebook WhatsApp Twitter LinkedIn

Wil je -alleen of met je partner- begeleiding tijdens je zwangerschap en/of het prille ouderschap?

Lees meer over mijn aanbod