Praktische handvatten en diepe ontspanning bij zwanger zijn

Diverse artikelen

Diverse artikelen over begeleiding bij zwangerschap

Onrustige baby heeft invloed op het hele gezin

Onrustige baby heeft invloed op het hele gezin

Steeds meer mama's weten mij te vinden die last hebben van spanningsklachten vaak ook met baby's die last hebben van onrust, reflux klachten en huilen. Baby's hebben nog geen 'ik' besef en hun energieveld is nauw verbonden met die van de ouders. Er is in de beleving dus geen verschil tussen wat de moeder voelt en de baby, het wordt allemaal ervaren als één.In samenwerking met deze vaak hoog bewuste zielen die wij hebben uitgenodigd in de vorm van dat mooie en lieve babytje leren wij meer over onszelf. We kunnen groeien en we doen dit in samenwerking met elkaar. Het uitgangspunt is dat alles ontstaat in je leven om je dichter bij jezelf te brengen.Is je baby onrustig of is de geboorte moeizaam of heel snel verlopen? Ik kan ook een afstemming doen voor je baby op afstand.
Lees meer >

De wereld intens ervaren

De wereld intens ervaren

Hooggevoeligheid kan ervoor zorgen dat je dingen heel intens beleeft, emoties, omstandigheden, gedrag van anderen en wat ze zeggen kan je van slag maken. het is ook een gave en zorgt voor een haarscherpe intuïtie. Verbonden met hoofd, hart en buik sta je krachtig in de wereld.
Lees meer >

Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Al van jongs af aan kan ik me herinneren het gevoel te hebben hier 'te vroeg' te zijn op aarde. Ik keek om me heen en zag zoveel hardheid, haat, misbruik, disconnectie en snelheid dat ik ervan schrok. Nu nog in wat ik wil brengen met Moeiteloos Bevallen zie ik dat mensen er misschien nog niet open voor staan, het vreemd vinden dat je met je baby kunt communiceren of er ronduit een oordeel over hebben. En dat is helemaal niet erg. Ieder neemt zijn of haar eigen pad en eigen tijd om te ontwikkelen tot een ruimer bewustzijn. Herken jij dit ook? Van harte welkom of je nu zwanger wit worden, zwanger bent of ouder bent en tegen dingen aanloopt. Voel je welkom, geaccepteerd en geliefd zoals je bent. Ik loop graag een stukje met je mee op je reis. <3
Lees meer >

Zwangerschap, intuïtie en wijsheid

Zwangerschap, intuïtie en wijsheid

Het kan me soms ineens zo diep raken om te zien hoe wij als vrouwen onze kracht weg blijven geven. Aan dokters, zorgverleners, partners, familie, deskundigen buiten onszelf. En het zet me aan het denken: wat is het waar we zo ontzettend bang voor zijn? Hoe is het zo ver gekomen dat we zo afgedreven zijn van onze natuur? Dat we zo het contact kwijt zijn geraakt met onze intuïtie en de wijsheid van ons lichaam? Dat we heilig en zonder twijfel vertrouwen op de wetenschap en deskundigheid buiten onszelf? Dat we eigenlijk elkaar allemaal maar napraten en elkaars verhalen versterken en bekrachtigen? Terwijl alle wijsheid echt alleen maar IN onszelf zit. Maar laten we alsjeblieft open blijven staan voor meerdere mogelijkheden. Laten we elkaar eren en respecteren in onze talenten en kwaliteiten en complementair aan elkaar gaan werken. Alleen dan kunnen we echt groeien. Er is zoveel meer mogelijk, voorbij wat wij nu als mogelijk beschouwen.
Lees meer >

Waarnemen zonder oordeel (mindfulness)

Waarnemen zonder oordeel (mindfulness)

Stel je voor je bent een buitenaards wezen, je leeft op een andere planeet. Op die planeet is er veel liefde en verbinding. Er wordt geleefd vanuit vertrouwen en ontspanning. Er is een natuurlijke flow die iedereen volgt waardoor er harmonie en orde is. Er wordt samen geleefd en gewerkt en ieder is deel van een grote puzzel en levert een bijdrage door helemaal zichzelf te zijn. De wezens die er leven staan in verbinding met zichzelf en de natuur. Zij volgen hun intuïtie en luisteren naar de wijsheid van hun lichaam. Er is geen strijd, haat of angst dat kennen ze gewoonweg niet. Het is een hoogontwikkelde samenleving waarin ieder wezen leeft met liefde, bewustzijn en een diep respect voor zichzelf en alles om zich heen. Wat ervaar je? Waar wil jij voor kiezen om te ervaren? Jij bepaalt!
Lees meer >