Praktische handvatten en diepe ontspanning bij zwanger zijn

Diverse artikelen

Diverse artikelen over begeleiding bij zwangerschap

Meditatie als staat van zijn

Meditatie als staat van zijn

Meditatie is niets anders dan volledig aanwezig zijn in het huidige moment. `Daar hoef je dus niets voor te doen, je bent het al. Meditatie is overal waar jij bent.
Lees meer >

Wat is jouw imprint?

Wat is jouw imprint?

We hebben allemaal van het moment van conceptie patronen meegekregen van onze ouders en zelfs voorouders. De patronen vormen een imprint en bepalen hoe wij ontwikkelen en hebben invloed op ons volwassen leven. Dit kan zich uiten in verschillende aspecten van je leven zoals hoe je met geld omgaat, eigenwaarde, behoefte aan controle, de keuzes die je maakt in je leven omtrent relaties, wonen en werk. Om te kunnen evolueren als mensheid is het belangrijk dat we aandacht en bewustzijn brengen in deze tijd in de baarmoeder en het moment van geboorte.
Lees meer >

Met welk bewustzijn brengen wij kinderen ter wereld?

Met welk bewustzijn brengen wij kinderen ter wereld?

Onze evolutie als mensheid is onlosmakelijk verbonden met het bewustzijn waarmee wij kinderen ter wereld brengen.Stel je voor dat alle baby's vanaf nu als eerste imprint in hun bewustzijn veiligheid, liefde, vertrouwen en vreugde hebben, hoe zou de wereld er dan jaren later uit zien?
Lees meer >

Tien tips als je echt een kalme geboorte wilt!

Tien tips als je echt een kalme geboorte wilt!

Een kalme geboorte, wie wil dat nou niet? En wellicht zijn er direct al gedachten die opkomen die zeggen dat het voor jou niet mogelijk is of bepaalde angsten. Heel herkenbaar want als jij dingen gaat doen waarvan je eerst dacht dat het niet mogelijk was kom je als eerste die weerstand tegen. Die weerstand is geen teken dat het inderdaad toch niet mogelijk is voor jou maar meer een onderdeel van groei. Als jij besluit dat jij een kalme geboorte wilt ervaren.
Lees meer >

Liefde voor je kind én ook voor jezelf

Liefde voor je kind én ook voor jezelf

Het is niet moeilijk om van een kleine baby te houden voor de meeste mensen. Het is als moeder vrij makkelijk om alles te willen doen voor je kind, om je kind alles te willen geven wat jij denkt dat het nodig heeft. Als er geen balans is in de aandacht voor jezelf, jouw welzijn en dat voor je kind dan voelt dat niet prettig. Je wilt graag goed voor je kind zorgen maar je voelt ook dat het je benauwd, je voelt je prikkelbaar en emotioneel. Onderzoek en bewustwording van wie jij ben en wat jij nodig hebt is nodig om in balans te zijn en helemaal jezelf te zijn.
Lees meer >