Reviews en ervaringen

Maren: psycholoog, energetisch coach, HypnoBirthing practitioner

Reviews

Hieronder vind je een aantal ervaringen en beoordelingen van eerdere begeleiding. Vind je het fijn als ik even met je meeloop op jouw magische reis? Neem vrijblijvend contact op.

 

Vertaald uit het Engels

Marens intuïtieve, begripvolle, vriendelijke en ontzettende liefdevolle manier van begeleiden tijdens uitdagingen die omhoog kwamen gedurende mijn zwangerschap hebben mij keer op keer getroost en gesteund op de meest effectieve manier. Dankzij sessies met haar, heb ik vertrouwen gekregen in de relatie met mijn ongeboren kind. Ik kreeg het vertrouwen dat we de perfecte geboorte zouden hebben. En dat was het. Ik raad het ten zeerste aan!~Samira uit Duitsland

‘Ik beveel Maren aan als begeleidster omdat ze intuitief aanvoelt hoe ze je het best kan begeleiden. Door haar ervaring en kennis kan ze goed inspelen op persoonlijke wensen. Ook komt ze heel integer over en dat zorgde bij mij voor een veilig gevoel. Eigenlijk zou je haar wel de hele zwangerchap en bevalling naast je willen hebben ;) Gelukkig is ze dat op een bepaalde manier ook als ik haar tips en oefeningen toepas.’ ~ Christie.

‘Laatste inspirerende en ontspannen sessie gehad met onze zwangerschapscoach. Voor alle zwangeren: zij is de moeite waard, jij ook! Het is geen luxe, maar noodzaak!’ ~ Maaike en Omar. Individuele begeleiding eerste kindje.

Dank je wel voor je vakkundige, betrokken en liefdevolle zorg en begeleiding. We zijn onder de indruk van de manier waarop je in ieder gesprek precies aanvoelde waar we behoefte aan hadden qua advies en begeleiding, maar vooral ook hoe je onze eigen kwaliteiten wist te benoemen en ons inzicht gaf over hoe we deze het best konden inzetten bij de aanstaande geboorte van onze zoon. Dankzij jou voelen we ons goed voorbereid op zijn komst en weten we beiden welke technieken we wanneer kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat hij zo voorspoedig en harmonieus mogelijk geboren kan/ mag worden. Dank je wel voor het zelfvertrouwen dat je ons hebt gegeven, waardoor we ons nog meer kunnen verheugen op de komst van ons kindje. ~ Hein en Karen. Individuele begeleiding, eerste kindje.

Maren is een hele zachte, lieve en mooie vrouw die mij op een hele prettige manier heeft begeleid een op een. Ze past haar begeleiding aan waar jouw behoefte ligt en stemt dit helemaal af. Na 1 herhalingssessie in januari was dit dan ook genoeg en heb ik dankzij haar precies genoeg vertrouwen en oefening gehad om een ontspannen bevalling te hebben vol vertrouwen. ~ Chantal. Individuele begeleiding tweede kindje.

Wij kwamen bij Maren terecht nadat we op zoek zijn gegaan naar een cursus voor ons allebei om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. Ik was zelf vrij onzeker over wat ons te wachten stond en zag op tegen de bevalling. Maren heeft ons, los van alle praktische tips en informatie, het vertrouwen gegeven dat een rustige en kalme geboorte daadwerkelijk mogelijk is. Begin december hebben wij zelf mogen ervaren dat alles wat we hoopten ook werkelijkheid is geworden: een rustige, liefdevolle geboorte van ons kindje. We hebben alle tools goed kunnen gebruiken en hebben van meerdere professionals (kraamzorg/verloskundigen) te horen gekregen dat deze fijne bevalling tot stand is gekomen door onze goede voorbereiding. O.a. Met dank aan Maren. Lieve Maren, nogmaals dank voor alles! ~ Lisanne en Stefan, cursus eerste kindje

Het was heel fijn om samen met mijn partner een cursus te kunnen volgen. Anders dan bij de reguliere zwangerschapscursussen doe je dit echt met z’n tweeën, hierdoor voelde mijn partner zich ook meer betrokken en van toegevoegde waarde tijdens de zwangerschap en de geboorte. Maren is een fantastische docente die met veel aandacht en gevoel de essentie van de leerstof over kan brengen. Als geen ander kan zij de ontspanning en het bewustzijn van het wonder in je buik overbrengen. De combinatie van de hypnobirthing cursus en zwangerschapsyoga heeft mij een geweldige zwangerschapsperiode opgeleverd. ~ Fay en Richard. Cursus, eerste kindje.

Na een niet al te fijne 1e bevalling nu de cursus HypnoBirthing gevolgd. Heel fijn om goede ademshalings technieken te leren. En te weten dat je lichaam echt tot een kalme en rustige bevalling instaat is! Ik heb een hele fijne tweede bevalling gehad. De weeën vanwege deze technieken goed kunnen toepassen. En kijk ook met een heel goed gevoel op de cursus en de bevalling terug. Maren heeft heel goed gezorgd dat bij mij de angst voor de bevalling weg was. Nogmaals bedankt! ~ Jessica. Cursus, tweede kindje.

De holistische zwangerschapsyoga van Maren ervaar ik als super fijn! Iedere week weer een nieuw en interessant thema. Veel persoonlijke aandacht, yoga oefeningen en uiteraard contact maken met je kindje. Ik kom altijd ontspannen thuis en kan de yoga aan iedereen aanraden!  ~ Nikki

De holistische zwangerschapsyoga bij Liefde Voor Jezelf heeft mij ontzettend geholpen om mijn wensbevalling te verwezenlijken. Vol liefde en vertrouwen… Maren geeft tijd en (persoonlijke) aandacht tijdens de cursus. Een aanrader dus wat mij betreft. ~ Ellen