Ontspannende begeleiding voor nieuwe ouders

Begeleiding nieuwe ouders

Als pasgeboren ouder heb je het druk genoeg. Er komt veel op je af met de zorg voor een klein wezentje. Ook tussen jou en je partner kunnen er dingen veranderen. De gebroken nachten, de veranderingen in de relatie, en jouw eigen rol als ouder kunnen wat spanningen veroorzaken.

Hierin ben je niet alleen. Iedereen ervaart deze periode van het prille ouderschap op zijn eigen manier. Gun jezelf tijd om te wennen aan deze veranderingen. En gun jezelf het cadeau van een diepe ontspanning, fysiek maar ook emotioneel/mentaal.

Wat is de ouder-relax sessie?

Een hele sessie waarin ik je/jullie begeleid naar een staat van diepe ontspanning. Helemaal voor jou/jullie.

Via ademhaling, lichaamsrelaxatie en visualisatie technieken help ik je/jullie diep te ontspannen en te vertrouwen op jezelf. Gewoon even helemaal niets, echt tijd voor jezelf om je batterij weer op te laden.

Zorgen voor jezelf is zo belangrijk juist in deze eerste periode van het prille ouderschap. Investeer in jezelf en hier heeft je hele omgeving baat bij!

Wat doet diepe ontspanning?

In ons onderbewuste zit ook alle wijsheid en vertrouwen opgeslagen. Het is een kwestie van waar de aandacht ligt. Ligt de aandacht bij ontspanning en vertrouwen of ligt de aandacht bij angst en onzekerheid? In een ontspannen staat van zijn werken de hersenen op de theta golven en hierdoor heb je toegang tot informatie die lastiger te bereiken is met dagbewustzijn. Door diep te ontspannen kun je als het ware even re-setten en weer opgeladen verder gaan.

Sessies worden online gegeven. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.