Mindset shifting bij zwanger worden en zijn, geboorte en ouderschap

Begeleiding rondom zwangerschap

Je bent zwanger of je wilt zwanger worden

Heb je erover nagedacht hoe je op een bewuste manier een ziel kunt uitnodigen?

Hoe jij kunt bijdragen aan de meest optimale ontwikkeling van de baby door zelfonderzoek te doen en los te laten wat niet langer dienend voor je is?

Heb je nagedacht over de invloed van jouw eigen periode in de baarmoeder van jouw moeder?
Hoe heb je dit ervaren?
Op welke manier ben je geboren?

De meeste van ons weten dit niet bewust, maar het onderbewuste heeft alles opgeslagen en dit heeft invloed op o.a. de ontwikkeling van eigenwaarde en het vermogen om gezonde relaties aan te gaan als volwassene.

Zijn er angsten en onzekerheden die je bij je draagt die je belemmeren een leven te leiden dat werkelijk bij je past?
Zijn er misschien spanningen of ongeuite emoties binnen je relaties?

Ik help je graag bij kinderwens, om meer inzicht te krijgen in wat je nog belemmert om de meest optimale omstandigheden te creëren voor een zwangerschap. <3

 

Wat bied ik aan?

Onder andere:

  • Mindset / overtuigingen veranderen
  • Overtuigingen helder krijgen en trauma verwerking
  • Meer vertrouwen en ontspanning ervaren
  • Emotionele steun/ empowerment
  • Energetische begeleiding/ contact met je kind
  • Voedingsadvies en beweging

Tijdens de begeleiding van stellen tijdens de zwangerschap heb ik gemerkt hoe belangrijk deze aspecten zijn in het ervaren van een fijne, ontspannen zwangerschap. Hoe je kijkt bepaalt wat je ziet en wat je ervaart. Het is dus belangrijk om je bewust te zijn van je eigen overtuigingen ten aanzien van bevallen. Dit bepaalt hoe je zwangerschap verloopt, hoe de geboorte verloopt en hoe je de kraamtijd en het ouderschap ervaart.

Investeren in zelfontwikkeling en bewustwording tijdens de zwangerschap bepaalt welke patronen jij doorgeeft aan je kindje. Als je hier bewust mee omgaat en los laat wat je niet langer dient, geef jij hiermee je kindje de beste start om een bevredigend leven te creëren vol vertrouwen en liefde.

Positieve mindset en ontspanning

Een positieve mindset zorgt voor minder stress en een soepele geboorte met minder kans op complicaties, minder ongemak en meer vertrouwen.

In de baarmoeder krijgt je baby alles mee wat zich afspeelt in jouw/jullie leven. Onderzoeken uit de prenatale psychologie wijzen uit dat deze belevingen vroeg in de baarmoeder de levensovertuigingen vormen voor de rest van zijn of haar leven.

Een goede start begint al bij de conceptie.
Zo belangrijk is het dus om bewust met deze periode om te gaan. Je kunt het immers niet opnieuw doen!

Ontspanning

Als je zwanger bent gebeurt er heel veel op mentaal/emotioneel, fysiek en relationeel vlak. Het is belangrijk goed en regelmatig te ontspannen. Lees meer over de voordelen van ontspanning.

Meer informatie?

Ben je zwanger en wil je alleen of samen met je partner weten wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Ontspanning oefening

Maak dagelijks tijd om te ontspannen. Gebruik eventueel onderstaande ontspanningsoefening. Herhaling geeft namelijk het beste resultaat.